Dogum Günün Kutlu Olsun Güzelim
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Dogum Günün Kutlu Olsun Güzelim
Şimdi Sen Neden Bu Kadar Geciktin diyeceksin oradan başlıyayım...
Hacı gil bizde misafir takıldık biraz anca gelebildim... Ve bununla uğraşmaya başladım sana layık birşey yapmaya çalıştım ama sana layık birşey bulamadım... Bilmiyorum neden Böyle Oluyor neden Neden .. diyoruz ama Birşey bulamıyoruz Neyse Lafı uzatmiyim Elimi uzattıyorum her zaman ben sana çünkü elin pamuk gibi
Kremdenmidir ben mi hissediyorum bilmiyorum ama dokununca içimde hissediyor emin olabilirsin Uzun lafın Kısası Oku La aşağıyı
)
İyiki dogdun sevgilim yaninda olamazsamda sana dokunamazsamda her saniye her an yanindayim unutma bu bir sinav sabredelim her sey duzelecek ve her gun bir onceki gunden daha guzel olacak…bu kelimeyi kulagina fisildayarak soylemeyi cok isterdim yaninda olmayi doğuşunu bir heyecanla kutlamayi ama olmadi seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum
((( İYİKİ DOGDUN )))
B&M

Hacı gil bizde misafir takıldık biraz anca gelebildim... Ve bununla uğraşmaya başladım sana layık birşey yapmaya çalıştım ama sana layık birşey bulamadım... Bilmiyorum neden Böyle Oluyor neden Neden .. diyoruz ama Birşey bulamıyoruz Neyse Lafı uzatmiyim Elimi uzattıyorum her zaman ben sana çünkü elin pamuk gibi
İyiki dogdun sevgilim yaninda olamazsamda sana dokunamazsamda her saniye her an yanindayim unutma bu bir sinav sabredelim her sey duzelecek ve her gun bir onceki gunden daha guzel olacak…bu kelimeyi kulagina fisildayarak soylemeyi cok isterdim yaninda olmayi doğuşunu bir heyecanla kutlamayi ama olmadi seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum
((( İYİKİ DOGDUN )))
B&M

Admin- Admin

Geri: Dogum Günün Kutlu Olsun Güzelim
4 saatçik kadar geciktiğin için bozulmuştum biraz ilk seninle kutlamak isterdim süphesiz aşkım:)) ama biliorsun şansım yok illa bi aksilik çıkar:)) ama bu sayfayı görünce çok duygulandım, çok teşekkür ederim, kulağıma fısıldamanı bu sözleri yanımda olmanı inan bende çok isterdim ama kısmet inşallah bidahaki sefere... bu da çok anlamlı çok güzel olmuş bitanem.. tekrar ellerine sağlık. bugünü kutlamak iyi ki doğmuşumdan ziyade seninle bir yıl daha geçirdiğim bir yaş daha büyüdüğüm için. ve ben seninle bir ömür geçirmek istiyorum. o yüzden ömrüm ol, gönlüm ol, herşeyim ol... yıllar sonra bile ellerimi tuttuğunda o sıcaklığı o yumuşaklığı hissedebilmeni istiyorum...seni seviyorum ömrüm. iyi ki varsın...
(not: ellerime krem sürmem ki arada sırada sürerim aşkım:))
(not: ellerime krem sürmem ki arada sırada sürerim aşkım:))
Ömrüm- Mesaj Sayısı: 5
senin o yalanın bata)

Admin- Admin

yaaa ellerım hep yumuşacıktır benim krem kullanmam aşkım yaaa hem bıdefa yanımda düzenli krem taşıyorum die düzenli sürmem gerekmiyorki:))
saat 13:58, işteyim hasta bekliyorum ama aklım hep sende.. seni seviyorum (sende bu saatlerde hastanedesin, o sabırlı ve şefkat dolu haline bayılıyorum... bu gece hiç uyumamış olsanda yorgun olsanda birilerinin sağlığı söz konusuysa hiç düşünmüyorsun...) iyi ki varsın
Saat: 23:50 Şöyle Bir Bakmış OLalım Aşkımı Öpmüş Olayım 

Admin- Admin

Burada yağmur yağıyor ama sen şemsiyeni almadan gel yine de.Özletiyor bu çılgın sağanak seni sırılsıklam özletiyor biliyor musun.

Admin- Admin

yağmuru sevsem de gökgürültüsünden korkarım herzaman, iyi bilirsin.. ne zaman gökgürlese çaresiz olurum bir çocuk gibi ve okadar acizdir yüreğim... ben artık aşk sağanağında sırılsıklam olmak istiyorum,şemsiyesiz, savunmasız, sığınmasız, koşulsuz, şartsız ıslanmak istiyorum...
bende seni aşkım:d seviyorum....
Similar topics» o bir yıldız.ev hanımı evli türbanlı.daha ne olsun
» DOGUM GÜNÜ PASTASI
» Zafer Özdemir Doğum Gunu
» Doğum Günü - SMS pazdravlenia na Den Razhdenia
» AKLIN (MANTIĞIN) ÖTESİNDE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
» DOGUM GÜNÜ PASTASI
» Zafer Özdemir Doğum Gunu
» Doğum Günü - SMS pazdravlenia na Den Razhdenia